Grattis

De senaste dagarna har du fått mig att
- hata dig
- vilja drämma näven stenhårt i en tegelvägg tills det inte finns ngn känsel kvar
- dras med bestående magont och infinnande av tomhet
- tappa aptiten fullständigt (iofs en bra sak)
- inse hur falsk du är
- ångra allting

I think you know. Congratz, mate.

Dålig uppdatering

I know! =)
men nu ere dags igen iaf. Idag är det underbaart sooligt ute och imorgon är sista provet =) tänk att det är typ 8 skoldagar kvar :D och på fredag ska vi ha klassens dag och paddla, kan bli kul med tanke på att jag ska dela kanot med hanna och anton (6)
Jag har transformerats till en kräfta men det gör mig inget, snart blire säkert brunt å fint =)

På det personliga planet har det skett några småförändringar, men jag är ganska nöjd ändå. Kanske är detta vad som krävs för att hitta tillbaka. Hursomhelst är jag glad att vi inte brutit kontakten, cuz i don't wanna loose you :)

I helgen blir det partyyyy och nästa skolvecka är typ 2 dagar?:D sen friluftsdag (volleyboll haha jag kmr garva så ja grinar), studiedag och lov :D NAAAJS

och det är inte heller långt kvar tills jag drar till österrike =)

OVER AND OUT

sick and tired

(gnällkärringen igång igen.. )alltså vart ska man börja. Skolan orkar jag inte ens ta upp en gång till. det är som det är. Vad som också är, är att det med all säkerhet kommer gå åt helvete på biologiprovet imorgon.  KEWK.
Mitt humör är värre än en bergochdalbana.. men man har väl fan all rätt när man klickar förbi kissies blogg och finner att även hon inhandlat den söta korsettklänningen (iofs från gina så vem är surprised)men det var tamejfan droppen det alltså. ÅÅÅÅÅÅÅH. och dessutom har tydligen ytterligare en gått och köpt den. KUL att vi kommer ha samma klänning på avslutningen.
 ja frida asterhall, just nu vill jag ta en kalashnikov och skjuta någon.

ha en trevlig kväll.

balklänning inhandlad

tja!
idag fixade jag äntligen balklänning, blev en svart en :) fast det blir ju inte ens en bal haha, mer klassfest lixom ^^
iallafall. Passade på att fika med mamma i stan, samt kollade på örhängen och skor. Vi diskuterade även piercings och tatueringar, hon var förvånande tillmötesgående :D tyckte det var okej om jag vill pierca näsan och annars att jag borde ta fler hål i öronen. guttgutt, dessutom att tatuera in en falk ifall jag skall tatuera mig :D alma_gladinspireradhamster

annars finns väl inte så mkt att berätta. började 11.45 idag men jag lyckades komma försent iallafall haha
imorgon är det musikprov och jag måste verkligen börja plugga nu
och vi skall på studiebesök med vladimiraaa (be afraid, be very afraid..)
och jag skall träffa johannes tror jag Imisshim.

det var nog allt för idag, pusssss

Sundaymoorning

eller mja, klockan är väl närmare 12 nu. haha
igår blev iaf en ganska vild kväll, hade fett kul dock :D spenderade natten hos charlotte och kom hem för en stund sen. har precis duschaat och sitter häär.
nu ska jag strax möta upp jessica i stan för kombinerad pluggning + solning i slottskogen. najs
jag kan fortfarande inte komma ihåg citaten så. ah de får vänta helt enkelt hahah

fick asgulliga presenter av charlotte för att jag lånat ut kameran, så himla glad blev jag. Fick bl a en halvporrig sidenpyjamas (:
en stor fet blöt puss till dig snuttis! <3

mja det var väl allt för tillfället
pusssssss

Weekend

Finally here. Känns gött. mestadels because so provet blev framskjutet till måndag eftermiddag och spanskan faktiskt gick över förväntan. Lättaste provet vi haft någonsin.
Iallafall så stack jag till stan efter skolan med charlotte kinell & strandberg, mysigt mysigt vi satt vid kanalen och degade. En jätteläskig indier stötte järnet på mig och fattade verkligen inte när han blev turned down. Jaja är man blond och blåögd så är man ;) haha

Åker till landet strax med pappa, resten av la familia är redan där. Vankas god mat och att få träffa systrarna som jag faktiskt inte gjort på länge, ska bli kul. ska även passa på att schteka lite.. Kommer dock hem imorgon igen så oroa er inte (:
Imorgon kväll blir det utgång med tjejerna, ser fram emot detta tror det kommer bli en toppenkväll!

idag har minst 3-4 "tjuvlyssnat.se citat" inträffat, här e dom två jag kommer ihåg tydligast. såhär lyder dem:

# 1 påväg mot kompassen, strandberg ser en snygg kille i hatt.
- alltså charlotte! vet du vad jag vill ha? jag vill ha en svart hatt! duvet, en sån där... svart hatt
.


# 2 das creepy indier är väldigt på och frågar efter mitt nummer hela tiden
han: so, how can I reach you? do you wanna leave me a number or something?
jag: ehm. no. I don't think so
han: *ledsen min fortsätter stirra* ...
jag: yeah I don't have my cellphone with me anyway so..
charlotte: not me neither! (viftar avvärjande med händerna, råkar dock ha mobilen i ena handen och tillägger snabbt): this is not mine! it's hers! *pekar på kinell*
Indiern tittar misstroget men ger sig.

jag vet att de finns fler, bl a så sa charlotte ngt roligt på bussen in men jag måste faktiskt rusa nu så jag får uppdatera er när jag är hemma igen.

Puss sålänge alla have a lövley weekend!

ingen rubrik

tja.
fyfan vad allt känns värdelöst nu alltså. två fetingprov på fredag kmr skita sig och nästa vecka musikprov. första delen av musikprovet fick vi tillbaka idag, gick skit. Hinduismprovet fick vi tillbaka i måndags. Gick också skit.
Allt är påväg ner ner ner ner ner ner ner ner ner ner ner ner ner ner ner ner ner ner

Och varför är det ingenting som funkar? är det inte det ena så är det fan det andra.

tuudles

Söndag = deprimerad

det var en helt lovely kväll igår, both me and kimzen found our dream men osv :)
MEN

idag är det söndag. och söndagar means depressioner för min del. Jag måste seriöst ha en förbannelse över mig. När det gått bra för mig en viss tid BAM så slår ngnting ner som blixt från klar himmel. och så är allt skit igen.
Idag tänker jag gnälla över detta;

¤ skolan går mer och mer åt helvete, jag orkar inte keep it up längre och det känns väldigt frustrerande när det är typ 27 dagar kvar och späckat med prov och inlämningar. Kul att betygen skiter sig sista terminen

¤ Män är skit. så jävla trött på allting som har med dem att göra och vafan kan man inte bara få ur sig vad som e fel med en gång?

¤ solbrännan håller verkligen på att försvinna för att det typ inte är varmt längre? otränad (fet) och blek, YAH beach 08!

¤ jag har fan INGA pengar och stort behov av nya kläder/skor. Garderoberna är för små och svämmar över och where the fuck ska jag göra av allt?

tack kära läsare för att ni orkat höra på mitt gnäll, jag vet att det här är i-landsproblem och att afrika svälter men just nu känns det här fan oöverstigligt.

GODNATT

Partypeople

tjo!
vackert väder idag ja. Vart med morsan en sväng på IKEA och plantagen (intressant upplevelse, aldrig varit där) blev dock trött efter att ha käkat massa köttbullar så jag gick och satte mig i bilen medans mor min knatade runt bland växterna.
Har börjat en långsam övertalningstaktik mot att jag behöver en hel del nytt till "vårgarderoben", I am making progress.
Farsan har ju då som sagt börjat läsa bloggen så det krävs numer lösenord + användargrejs för att komma in. kurr på båda, (ja jag vet att fantasin är på topp)
Förövrigt ingenting intressant att säga, jag och kimzen drar in till staden tonight för lite degkrök samt kolla på folk.
Ha en bra dag sverige

Fredagmorgon

Igår var det grillparty at beas house. Eller ah, mest deg men =) började bra, slutade inte lika bra. (denna gången har det faktiskt inte med sprit att göra) Iallafall, kom la hem vid 1 ungefär, gick fan från finngösa :O
Aja vaknade för en stund sen. Haft switchfoot - you på hela natten..
Funderar på att ta mig uppåt för frukost, men tkr jag känner lite huvudvärk även idag? haha hela det här lovet ere lix party så bara att vänja sig haha. Undrar om jag inte skall vara duktig och plugga idag? ändå inte lust att gå ut eller vara social. män är skit.
PUSS :)

Valborg

var grymt!
Slottskogen som gällde då vi missade cortégen pga fördröjningar
Väl där träffade vi en massa balla människor och hade bara allmänt trevligt. Jag och kimsen var väl värst men det är smällar man får ta, haha. Jag var taggad på bråk kände jag, en snubbe som jag ville slå ihjäl för han kaxade och pekade fuck you till mej, sen två tjejer som pratade teckenspråk på spårvagnen och glodde och pratade om oss, varav en av dem när de gick av tog mig i armen och sa; bara för att man använder teckenspråk är man inte döv - då kanske man inte ska glo så jävla mkt då! svarade jag och gjorde ett obscent tecken. Frida fick ta följderna haha.
Väl hemma stack jag ut en sväng och var tillbaks vid två-halv tre, där jag tydligen mötte billing som jag inte kände igen för han såg ut som en emo hah.
Iaf, stupade i säng vid ca 03.00 och sov sött hela natten för att vakna av illamående och huvudvärk (= världens bakfylla) men vafan, valborg är valborg :) borta bra, helväck bäst.

somsagt, träffade massa människor man kände och till skillnad från ehm, uppenbarligen alla andra, hade jag en asbra valborg! härligt!

RSS 2.0