Tuesday

hello darlings!
inte uppdaterat på ett tag,  I'm sorry about that. Men nu e jag här ;)
Idag var det friluftsdag, alla skulle springa milen. KUL.
Efter det var det triumf som gällde med en massa glass och en massa folk. trevligt trevligt :) jag skulle egentligen varit med johannes en stund efter också men det blev inte sålänge =( var tvungen att åka och byta jackan eftersom det i lördags blev ett HÅL vid sömmen :O fick iaf en ny, men fick ta en strl större.. hm. aja.

inte så mkt mer att säga, underbart väder och asgött att kunna köra moppe barbent :D
såå, tuddeliluuu everybody ut i solen med er!

Update

hello:)
jag kom ju på att jag aldrig berättade hur det gick med kameran. Pappa kom hem och fann den efter två sec BAKOM tvn. Där jag tydligen lagt den när jag skulle svara i telefon..
Iallafall, nu är kameran utlånad till charlotte som är i China så alla eventuella pics jag har tänkt ta får vänta.

¤ Köpet i allum då? Jo det blev en skitsnygg "bomber"-jacka som dessutom är vändbar dvs man kan ha två sidor utåt. I'm in love. Men den kostade ju sina slantar så det var helt enkelt examenpresenten från farmor och farfar.

¤ Vad gjorde jag då ikväll? jag var med helena och kim och vi tittade på film. Först var det tänkt att se rosa the movie (!) men det blev sedan cloverfield (orealistisk och seg start) så tillsist stannade vi (dom) på The eye. Jag sov efter 10 min av filmen, jag tror de flesta känner till min panikartade skräck inför skrämselscener av alla de slag och on top of that är jag extremt mörkrädd. Skräckfilm är inte min grej. Lite trixigt när både helena och kim älskar det..

Jaja. Jag har lite halvt panik över skolan som vanligt. Nu, inte denna veckan men veckan efter, tornar prov och inlämningar upp sig som en gladiatorbana i tv4 för x antal år sedan. (där är alltså jag en otränad och gravt överviktig man 50+) Jag får ju göra musikprovet nu måndag morgon 8.00, tror ni då inte att resten av klassen har sin komp-tid att ta ut och börjar 10.50? ååh vad segt.

Detta är förövrigt första helgen på länge där jag inte planerat ngt i förväg utan tar allt som det kommer och gör det jag känner för (förutom pluggandet då som är ett måste). Känns gött faktiskt. Puss!

image14

Visst är det kul att ändra färgsättningar m.m. på bilder? blir så coola effekter :)
kolla hur smutsig spegeln är dock.. haha


Förövrigt

är jag så trött på att alla tycker det gick så jävla bra på nationella i matte när det verkligen gick piss för mig,
haha jag känner mig misslyckad :(

Friday afternoon

Tjena!
Imorse var jag sjukt trött och det var verkligen med nöd och näppe som jag kom iväg till skolan. Skoldagen var seeg trots att vi slutade tidigt och sedan jag kom hem har jag inte gjort någonting, haha. Degat och halvsovit typ..
Snart kommer mor och då bär det av till allum, på hemligt uppdrag (:
Pics later.
Pusss

Kräfta

tjena!
kom hem för en liten stund sen. varit och solat med helena och sedan suttit i solen en lång stund och snackat med varsin hallonsoda i handen. ljuuuuvligt, people, ljuuuuvligt. Jag ser nu ut som en .. överkokt kräfta i ansiktet men kroppen är ganska fin :D

ngt mindre ljuvligt är nationella proven i matte imorgn där jag kommer faila stenhårt. No doubt about it.
Känns inte sådär jätteroligt att dra till skolan imorgon men jag kan ju se fram emot att direkt efter provet drar jag och erica till stan och gbg horse shoow :D wiho.

Sedan är det bara fredag kvar och såå heeelg =) Snackades det om lindholmen eller hur var det? Kröksugen iaf, så hoppas på det.

Ni får ha en underbar onsdagskväll allesammans och lycka till på np imon! Puss

(L)

Jesper Westermark

- är fjortis
- har sämst tjejsmak
- är player
- tror sig
- fyller år den 25 juli ;)

så alla ni fjortistjejer därute helst 94or (men 93or funkar uppenbarligen också) som känner er manade att gratta honom på hans födelsedag, please do :)

haha pusss jesper <333333

ett litet tillägg

jag fick ett klagomål..
förra veckan var det ju självklart inte endast charlotte som blev 16 år. Även Erik Mikael Alenvret blev 16 den 16/4.
 Jag skulle givit dej en lika brutal kram som jag mottog i januari men du satt och emo:ade dig på en bänk så det blev inget med det. Puss på dej iallafall och grattis :) (igen)

en snabbis

Tja!
Skola idag igen. Var ganska deg faktiskt, kollade på film och vi har läsvecka så det var bara läsning som gällde på svenska och engelska lektionerna. Var otroligt trött dock, satt bara och skrattade hela tiden =) men min klass är van. haha
Efter skolan hann jag sola en liten stund på balkongen (baksidan av kroppen idag) och sen hämtade mor mig så åkte vi till allum och köpte skorna (från föregående inlägg), samt var inne i djuraffären och fyllde på proviant. Fy så söta marsvin dom har. Jag blev helt förälskad. Marsvinsbebisar <3333
Efter det bar det av till scandinavium för att hämta biljetterna till horseshow, och där mor min även bitchade mot en annan medelålders dam i biljettkön. haha!
Avslutade med en glass på triumf (där även pappa dök upp) i det härliga vädret, puss på det.

Eftersom jag inte kommer vara i skolan på torsdag (mer än nationella provet på morgonen) så har jag i princip inga läxor! =) Gött ere! måste dock se till att trycka in musikprovet i god tid..

Nu ska jag få i mig ngn form av mat, ta en dusch och bara slappa. Ha det bra alla!

shopping

Var en sväng i allum med mor min och köpte en jättesöt klänning på (hör och häpna!) gina tricot. Gillar inte den affären men ibland har den sina stunder. Kollade även på en tubtop där men blev lite osäker, vad tycker ni?
Var inne på åhléns med och såg världens sötaste skor! dessutom bara 199 :- så dem måste jag åka tillbaks och prova ngn dag. (bilderna är inte så charmerande jag vet) enjoy!

  

fotnot: klänningen är av en väldigt liten modell, så jag som vanligtvis har S fick nu ta M, därav blev det konstig form på just den bilden.

Jag har förövrigt  bränt sönder kroppen idag.. helskumt really, så stark trodde jag inte solen var? nu ser jag iallafall ut som en blandning mellan en friterad kräfta och en brunbjörn. Underbart! cancerogener all over the place! :D

Måndaag

hello!
Är inte i skolan idag, nej. Musikprovet kände jag verkligen inte för just nu. Så idag ska jag försöka fånga två flugor i en smäll och sola samtidigt som jag pluggar. Senare hoppas jag att jag kan få med mig mamma till allum för att titta på en jättesöt korsettliknande klänning/topp, även sugen på ett par volangtrosor :)
haha förövrigt finns det ju två E;n i B som inte heller är i skolan, gissa vilka?! :D
vi hörs senare, puss!

kamera & win.rar

min kamera är spårlöst försvunnen och jag kan inte hitta den :( om den är stulen/borttappad vet jag inte vad jag gör alltså.. grr.

För att göra det hela ännu värre så råkade jag se ett klipp från Rosa: the movie på youtube, och blev hemskt sugen på att se den och få lite nostalgi-kickar (det har blivit min thang det sista dygnet) så jag laddar hem den. Och glatt drar jag på win.rar eftersom den inte fungerar i ngt annat program. Vad händer då?

JORDEN SPRÄNGS AV UTOMJORDNINGAR

nej, det kommer en käck pop-up ruta som säger att min "gratis prenumeration" på programmet som gäller 40 dagar har tagit slut (jag har väl fan haft det längre än 40 dar?) och att de vill göra mig uppmärksam att jag måste betala för tjänsten och undrar om jag önskar fortsätta till hemsidan för att beställa? NEJ FÖR HELVETE.

Ni har tagit ifrån mig det simpla nöjet att titta på en svensk ungdomsfilm en (för ovanlighetens skull) solig söndagkväll. Jag gillar ju Ville, han är skitgullig :D

jag funderar på om jag (som tröst) skall dra på den humlefilmen, va heter den.. Bee-movie
fast jag tvekar. Skönt är dock att det inte blir ngn skola för mig imorgon.. so long fuckers!


Dagen efter

Hej!
mja, dagen efter då ja. Klockan är 11.56 och jag kan konstatera att det blev en rolig dag/natt igår, men att jag är sleten som fan och ännu inte påbörjat pluggandet. Ni förstår, igår på dagen stack jag och fikade med pappa istället för att plugga. Sedan blev det så ont om tid efter det för jag blev upphämtad av kimzen och das gang vid sex ist för sju. Anywaays, nu har jag alltså bara 1 dag på mig och jag känner paniken öka samtidigt som mina ben typ vuxit fast i golvet. jag vill inte. Det får nog bli en hemmadag imorgon :)

Jaa som sagt, efter tjejmiddagen igår bestämde vi efter mycket om och men att ta oss till härlanda för att checka läget bland all the people. Jag fick klä på mig en helsvart mjukisdress över klänningen och ja, jag såg väldigt degig ut när jag klev ur taxin på härlandas parkering. Därborta var det iaf fire and stuff, men polisen var tydligen påväg (som alltid) så alla började strax dra sig.. faktiskt så stod det två polisbilar där men ingen  gjorde något. Trots att det blev typ gängbråk med folk som kastade flaskor och shiet. haha en intressant evening helt enkelt.

När vi kom hem till mej senare där alla skulle sussa, satt vi med absolut music skivor från typ 5 år tillbaka och kände nostalgi. Och garvade åt folk som sprang fult när de blev jagade av "motståndarna". haha ;)

Jaaa, nej, nu har jag ätit frukost alldeles för länge och gnällt över att det inte är lika varmt idag som det var igår. JAG VILL JU SOLA. menmen, det oundvikliga närmar sig.. I've got to study.

PUSSS

Happy Birthday

till charlotte holmgren som blir 16 idag! =)

Hej!
underbart väder idag med, men jag sitter här och har inte kommit ut än..
Mor min åkte till landet tidigt i morse och bad mig om en massa hjälp med bl a städning, så jag har faktiskt städat mitt rum och damsugit det mesta av lägenheten ;p känner mig duktig.

Jag har ett stort musikprov som närmar sig med rasande fart, måndag närmare bestämt. Alltså har jag 2 dar på mig att försöka trycka in 21 sidor.. återstå att se hur det går!

idag så ska jag väl försöka plugga lite, gärna sola, jag e så sugen på att gå ut i det fina vädret! Ikväll blir det tjejmiddag för charlotte, ihih jag och hanna har hittat skitgulliga presenter till henne (:

näe, är väl dags att hoppa in i duschen!
PUSS



image10

Vår-outfiten från i fredags ;)

Vååår

Hej allihopa!
Blir så himla lycklig när det är fint väder alltså, alla problemos är som bortblåsta =) nåja, nästan iallafall.
Idag skrev man då uppsats på engelska, gick väl hyffsat, lite orolig dock :/ tyckte det var kind of hard.. vi får väl se.

Sedan slutade vi halv ett idag, jävligt najs! även ifall jag bara tog mig hemåt för studerande.. *suck*
Imorgon är det ju IFK - GAIS så det blir inte mkt plugg då, hoppas jag klarar mig iallafall, måste sätta detta religionsprovet!

Sedan är det finally FREDAG :D då äre solning som gäller och jag måste ju få med mig hanna och kirra en present till lotten med, hon fyller 16 år på lördag för er som inte vet :) väldigt partysugen, får väl se vart det bär hän..

Imorgon skall vi på ngn käck lasershow (var det de?) på vetenskapsfestivalen. Intressant må jag säga, bättre än lektion iaf. Meeen vi får gå övertid .. så, lite offring ere allt.

Ser ut som om klassresan till Denmark kommer skita sig, det lutar åt att vi skall vara borta 1 natt? för att CL skall träna hockey och hans far är den enda som ställer upp? Näetack då åker jag hellre själv med polarna alltså..
Känns jävligt ovärt faktiskt. Vad jobbiga föräldrar kan vara ibland alltså
För att inte tala om JC som borde ha en kulsalva i pannan. AVGÅ

jag tackar för mig och... steppar ut!

Tuesday evening

Verkligen varit underbart väder idag. Jag och kinell drog och käkade lite thai (där hon lyckades hälla cola i hjälmen och sedan vandrade runt med cola i håret) och sedan stack vi hem till fiddyboy och fixade lite med mopparna. Jag kan stolt meddela att min moppe nu går i hela 70 km/h. (be impressed)
Kinells gick såklart mycket fortare och antons likaså. suck.

Nu sitter jag här lite halvt nyvaken (ja, jag vet..) och är lite melankolisk. Jag funderar på om det är för att jag är nyvaken eller om det kan tänkas ha att göra med fridas hårda diss mot min mobiltelefon idag? Hon sa att den var ful :(
Biatch! haha. Men sen la hon plåster på såren genom att säga att min prov-engelska-uppsats var bra and then alma was happy again

just nu måste jag verkligen slita mig från datorn, hoppa in i duschen, och sedan bädda ner mig i sängen och fortsätta med religionspluggandet.

Såå puss alla, good luck with nationella imon!

Veckans plugg och aktiviteter

ser ut såhär:

Onsdag
- engelskt nationellt prov, uppsatsskrivning
- spanska läxa (?)

Torsdag
- Biologiläxa
- kunskapsfestivalen (övertiiid)

Fredag
- Religionsprov, hinduismen
- matteläxa 17

och när man får det sådär svart på vitt ser det faktiskt inte så farligt ut. Men jag kan ju plåga mig själv med att jag har musikprov på måndag och ett kemiarbete som brådskar och som inte är påbörjat.
I am siiick of school

inget intressantare att skriva haha
ååå sååå... steppar vi ut!

Preliminärintagning

idag kom finally det lilla brevet. Och yes, (inte helt oväntat) jag kom in på Donner.
Detta medförde dock att mina andra val inte prövades, tänk om jag hellre vill gå på ngt av de andra :O
Hur ska man kunna bestämma sig?
jobbig sits lix.
Jahaja spanskan gick super, marianne såg nöjd ut på bilden, biologin var muntlig och det är fredag imon! =)
Det enda irriterande stackmolnet (där skulle jag vara fyndig med stack, som inte passar in för stackmoln e väl vita och fluffiga?) är att det är underbart väder ute med solsken och hela baletten, men jag har en halv matteläxa och ca 30 sidor SO att läsa.  Lusten är stor att skjuta upp det och dra med sig ngn till triumpf och käka glass ist.
Sådant som man gör soliga dagar.

får väl se hur det blir med den saken, om jag skyndar mig och sätter igång med pluggandet så kanske..
En sista frågeställning innan jag avslutar:
Donner eller Hvitfeldtska? eller Schillerska?


Dead by April

yes, helt adorable. Jag har funnit mig ett till älsklingsband. Dom kommer till metaltown i sommar! Tänk er en blandning mellan Bullet for my valentine och Linkin Park och så är det frääscha och osignade! =) ohyes, me like. (och för er som inte fattade det är bandet Dead by April)

Har via hemliga kontakter (hmpf) fått veta att gitarristen jobbar på musikbörsen. Får nog bli ett besök snarast..

Låt se, what's new?
Vi fick tillbaka nationella proven i svenska, det gick väldigt bra - speciellt mvg+ uppsatsen :)
Vi har gjort första delen (eller är det två delar?) av engelska np, som också gått bra, känns så iaf.
De flesta av proven vi fått ut sista tiden har gått bra (eller bättre än förväntat) och det är lite udda eftersom jag är ytterst skoltrött och har nada energi kvar..menmen trots detta har jag idag varit duktig och pluggat spanska och dessutom gjort biologin ytterst noggrant. Heja mej.
Nog snackat om skolan!

Jag kan inte annat än bli helt lyrisk när jag ser skolskenet utanför fönstret, jag drömmer mig genast iväg till i sommar då grundskolan är finished for good och en massa spännande grejer väntar. På tal om det, idag skulle vi väl fått veta preliminär intagningarna till gymansiet?
Och vädret, ja. Idag var det allmänt mulet, regna när jag var påväg in till stan, detta upphörde, för att sedan falla från skyn som hagel i en sådär 20 minuter, för att tillsist övergå till solsken på kvällskvisten.
Herregud vad har vi gjort med miljön..(?)

ändå, de där små förföriska solstrålarna räcker. med musiken dunkandes i öronen och fantasin på vift är jag snabbt på plats på metaltown, på en beach i karibien eller varför inte en partykväll med tjejerna?
GE MIG SOMMAR NUUUU

tillsist lite väldigt partisk reklam: för er som inte hört Dead by April, lyssna på dessa låtar..

Falling Behind
Losing You
A promise
Angels of Clarity

I'm sure you'll like it!
PUSS

med vin i kroppen är Göteborgs neonljus vackrare än vanligt

hade en lövley kväll igår alltså. Kimzen var riktigt haj och fann sig en soulmate med likadana byxor som mig (H)
Jag fick låt se, hmm, ett gäng 50åriga engelsmän, 3 greker, en sliskig turk (?) som blev kåt av att äta glass, osv. Orättvist är ordet. Men jag hade sjukt kul ändå and the cigarettes were for free
Nåra highlights of the evening var när emotrappsgänget sprängde en avloppsbrunn så det luktade fjärt utanför nordstan och när jag träffade tobbe som gillade att knäcka olika typer av ben på sina medmänniskor och som kunde growla.
Kim and Alma were impressed.

Idag vaknade man schleten-som-fan-dagenefter men ganska glad ändå. Träffade jessica en sväng i stan och käkade, pratade och hade allmänt trevligt. Jag borde ha pluggat fysik idag.. men jag gjorde annat ;)
Därav kinda ångest eftersom det är en 5sidig läxa och för att vi dessutom har sjukt mycket spanska glosor.
Men heyhell det får bli plugg i veckan ist.

Nu skall jag avnjuta lite musik, msn och gosa i min säng. Bye!

PS

varför försvinner inte inlägget från februari när jag tog bort alla andra? :O det finns ingenstans och ändå syns det?

A sunny day

äntligen ännu en vårdag! Fyfasen va på bra humör man blir av sådant här väder alltså, allt känns med ens mycket mycket lättare. Inga läxor denna veckan som sagt, men imorgon är det ju tyvärr nationella. fick reda på att lyssningsdelen är 55 min lång. oh dear.

Iallafall, har varit med kimsi idag och kidnappat kundvagnar, slått sönder flaskor och pratat med cowboys samt spanat på BJÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRNs hus. (b la)

imon är det finally friiidaaay och denna helgen är efterlängtad :D enda önskan är att vädret håller i sig liksom mitt glada humör :D

PUSS

back on track

Hej.
yes, blogg.se bytte tillbaks till den gamla plattformen. Tur för mig eftersom jag inte har ngn vidare kontakt med min mail. Jag kör en frida asterhall och känner att ny månad, nya inlägg. Let's start over on a new round liksom :D
Har hänt en del sen sist, ingen lust att dela med mig av det här dock.
Känner mig ändå ganska happy, inga läxor den här veckan (!) bara engelska nationella på fredag. GÖTT ERE!
Det var faktiskt en vårdag igår, I was really happy about that too. Det ger oss hopp inför sommarn liksom.

Apropå sommar, den här sommaren kommer bli feeeting!
Metaltown, förhoppningsvis west coast riot, ngt äventyr med brudsen och sedan italien :D änsålänge... =)

Peace and Love verkar gosigt med, men borlänge vafan. haha

anyway anyway, nästa vecka skall jag återigen skaffa mitt gymkort (beach 08!)
I helgen hoppas jag på partyyyy, fett sugen :D

puss alla

RSS 2.0