svensk sommaramatörfotografen är igång yO. Med tanke på att vi (vallhamra skolan i första hand) spenderat åtskilliga idrottslektioner här tror jag alla vet vart bilderna är tagna :)
(c) by Alma Falk 2008

inte så jävla sugen

har tappat intresset för bloggandet at the moment
får se om det återvänder. 'til then
so long

Förövrigt

jag blir så trött i öronen av allt tjat om jonas brothers (eller nåt). Vafan är detta? vad är så speciellt med dom? musiken är ju inte direkt ngt att hänga i julgranen. Vanlig medelklasspop och söta pojkar som charmar tonårstjejer.
Är dom inte frän tyskland dessutom? som om inte det landet presterat tillräckligt dåligt redan.. (tokio hotel in mind)

fast å andra sidan, om man tänker att amy diamond är sveriges svar på jonas brothers... drar dom ju oss med hästlängder. Pinsamt Sverige, pinsamt.

Hemma igen

hola!
Nu är jag tillbaks från landet. hinner vara hemma imorgon också, sen bär det av till Oslo.
Ikväll var jag med helena och frida (saknat!) mkt skadeglädje, skratt och töntande = love it!
Imorgon skall jag vara med johannes som jag inte sett på typ .. år? ska ut och gå me doggen också.

funnit mig en ny favoritblogg som jag passade på att introducera även för frida, she enjoyed it as well:
http://lovesexmoney.se
jävlar va rolig tjej!
(antar att hon är tjej.. annasr väldigt feminin kille)

PÖSS

Landet

igår var en trevlig kväll, åkte till stan med kimzen frida helena och strandberg. Vi fikade på café dali i vasa och sedan drog vi oss mot avenyn där vi stötte på ett tyskt lag som var här för Gothia. Riktigt trevliga faktiskt haha =)
Iaf, idag åker jag till landet med caizer & marsvinet (hur ska de gå ihop?) samt mor och far. Lagom kul kanske men äh, de funkar =)
Sedan hinner jag väl vara hemma typ fredag sen åker jag till Oslo på lördag för att mor och syster ska se Chicago (stavning?) så jag och pappa får väl röja runt själva bäst vi kan.. mahah.

aja ha de så bra alla! Pöss

hemma igen i svinkalla(?) Sverige

helluu alla!
hemma igen efter en helt underbar vistelse i Barcelona. Orkar inte gå in på några details, dels för att mitt närminne blir sämre och sämre och dels för att det känns ointressant. Vi kan sammanfatta det hela med att det dracks en hel del (svinstora glas, som skålar) sangria och att spanjorer är väldigt flörtiga -nyhet? noo

Däremot har hemresan varit den värsta hittills. (inte för att flygningen ner var ngn höjdare, FUCK va obekväma stolar och allt i menyn var slut, men de här tog fan priset)
inte nog med att man först måste stå i timmar i den jävla incheckningskön för att ett helt lag fotbollstjejer ska med. sedan hamnar dom självklart framför en i kön till att gå ombord. så man får höra deras tjat om allt möjligt och man tänker bara ta mig härifrån. va händer då? ett nytt lag dyker upp i gaten. ännu ett fotbollslag bestående av 13-14åriga spanska pojkar. jag dog.

tror ni inte på fan jag får tjejlaget i säterna framför mig och spanjorerna bakom, varav en liten djävul satt och sparkade med sina fötter i min stolsrygg x antal gånger, jag var på vippen att smälla till honom. hela planet fylls av oljud, spanjorfanskapen skrek oavbrutet i 3 timmar (!) hela flygresan med andra ord. hade jag haft en kulspruta..

en annan sak som gör mig så frustrerad. folk som applåderar vid start och landning. VARFÖR?

spanjorerna tog det hela ett snäpp längre. här busvisslades det, vackert ackompanjerat av fotstamp och handklapp samt utropades saker såsom "olé!" och "viva espana!"
behöver jag ens säga mer?

nu är jag hemma iaf. underbart. nu väntar underbart gossiping om vad som har hänt medan jag varit borta, jag är även sugen på en riktig röjkväll med tjejgänget.

har precis fått mig ett gott skratt thanks to frida asterhall, som förövrigt skall träffas imon tsm med helena.
dock hade jag önskat ett livstecken från kim isacsson, i am dying to find out about malte in spain...

nightynight


Nu väntar Spanien

.. i nio dagar! =D
skall vara på flygplatsen vid 6  (vilket betyder att vi ska dra hemifrån vid 5) och innan dess ska jag hinna packa färdigt, gå ut med hunden (igen!) samt hinna göra mig iordning. haha detta kan bli kul =) för alla som vet hur jag är med att passa tider.
anyways, ska bli så jävla gött å lämna partille och allt folk för ett tag. (!) jag önskar er alla en trevlig men, som frida sa, helst regning vistelse här i sverige tills jag är tillbaks den 12e. och då jävlar vill jag vara brun

OVER AND OUT!


Äntligen

Har jag fått bevisat för mig något jag sedan länge förutspått. Men ändå blir jag lika besviken. Att jag någonsin lagt energi på att bry mig om en sådan person gör att jag tvivlar starkt på mitt eget omdöme. För jag tycker att han beter sig som ett svin, och allt hans dravel och skitsnack, fyfan.
"jag finns här för dig när du behöver det" - ha, när fan har han någonsin brytt sig om någon annan än sig själv? falsk.
jag tänker aldrig låta honom såra eller ens komma nära mig igen. från och med nu existerar han inte för mig.

Godnatt.

Städa rummet..

FÖRE:
EFTER:pretty nice done, huh? ;) tog typ hela dan men nu ere gjort iallafall. hoppas det håller i sig haha

RSS 2.0